Gęsta owsianko-jaglanka gotowana z wiórkami kokosowymi i kawą zbożową; podana z musem z kiwi, ktemem owocowym i poppingiem z amarantusa; |
niedziela, 15 grudnia 2013
Sunday.
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(
Atom
)
Mnie długo to wszystko omijało, ale wyjątkowo w tym roku czuję ten klimat. Może tak po prostu masz. Wiem, że kiedyś to się zmieni :)
OdpowiedzUsuńTen mus z kiwi wygląda niesamowicie! Co do tego światecznego klimatu- szczerze mówiąc sama go nie czuję, choć jako dziecko przepadałam za nim. Ale jeszcze nadejdzie, razem z kolędami i zapachem wigilijnych potraw... zawsze nadchodzi, chociażby podczas łamania się opłatkiem :)
OdpowiedzUsuńTakie gęste sa najlepsze ;D
OdpowiedzUsuńZupełnie nie wiem co czujesz, bo ja świątecznymi smakami delektuję się już od listopada :) Mimo to śniadanie wygląda niezwykle kusząco!
OdpowiedzUsuńTen mus z kiwi ! Oczarowały mnie kolory Twojego śniadania :)
OdpowiedzUsuń